Update 11.30

14735852234931018661614Op de foto, een nu nog ontspannen Paul (links) die vandaag de video opnames maakt en Arno die de GPS gegevens uit de sonde bekijkt om de meest handige positie te bepalen.

Inmiddels is de volgequippe aangekomen bij het KNMI. We hebben de auto op het bekende veld geparkeerd en pakken alles op ons gemak uit. Onze steun en toeverlaat bij het KNMI is vandaag Marc Allaart. Hij zal ons kundig begeleiden om de ballon netjes in de lucht te brengen.

Ondertussen is er ook activiteit gesignaleerd in Maarssen. Frank, PE3FRX treft daar de voorbereidingen om de sonde live te volgen en de ontvangen beelden door te zetten naar de ATV repeater PI6HVS. Van daaruit worden deze beelden ook weer het internet op gestreamd vanaf 13.00 uur. We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe onze nieuwe videozender op 1252MHz functioneert…

Een gedachte over “Update 11.30”

  1. Wordt er ook geluisterd via Teamspeak. Vanuit Muggenbrunn Zuid Duitsland lukt het niet via Echolink in te loggen.

    73, Henk
    PE4H

Reacties zijn gesloten.