Update 11.50

1473587044964-2034406282Inmiddels hebben we de spullen uitgepakt en kan je via onze website en facebook een plaatje zien van onze primaire sonde (de ronde bol) en de losse crossband transponder die hopelijk weer voor leuke verbindingen gaat zorgen.

Inmiddels weten we van het KNMI dat het zometeen vol zonnig zal worden, dat is fijn voor de beelden. De lucht trekt helemaal open zodat de camera hopelijk wat meer ziet dan alleen wolken.

Tegelijk weten we ook dat het erg rustig weer is. De sonde zal met zekerheid geen enorme afstand afleggen en we durven voorzichtig wel te melden dat equippes die een bootje bij zich hebben wel eens in het voordeel zouden kunnen zijn. Hang die speedcruisers dus vooral snel achter de auto :)….

2 gedachten over “Update 11.50”

Reacties zijn gesloten.