Update 11.05

De Volgploeg is onderweg en heeft zich zojuist ingemeld op PI3UTR. Het is de verwachting dat we rond 11.30 aankomen en dan rustig met de voorbereidingen beginnen die nodig zijn om de sonde netjes te lanceren om 13.00 uur lokale tijd.

4 gedachten over “Update 11.05”

  1. komen bij deze 38ste keer ballonvossenjacht weer qsl kaarten naar zend en luisteramateurs?

    heb er een gelogd ON7GE om 13:44 utc uit Belgie.

    73’antoon NL12680 R-13 noord brabant

    1. De labels zijn reeds geprint en geplakt, de kaarten onderweg naar zendamateurs die een verbinding gemaakt hebben. Specifiek voor Nederlandse zendamateurs geldt dat zij lid moeten zijn van de VERON en/of VRZA om aansluiting te vinden bij het Dutch QSL Bureau. We merken helaas dat de helft van de kaarten vaak terug komt met de ‘Non Member’ stempel…

      Voor luisteramateurs is geen oplossing. Stuur even een e-mail naar de QSL manager, PE1PIP. Dan komen jullie er vast wel uit.

Reacties zijn gesloten.