Voorbereidingen voor 2016

De voorbereidingen voor de 38e Landelijke Ballonvossenjacht zijn in volle gang. Met nog minder dan 40 dagen te gaan moet er nog veel werk verzet worden.

Radio Club ’t Gooi (PI4RCG) heeft een nieuwe HF-zender die gereed gemaakt moet worden voor meerdere headsets. Ap (PA5AP) is hier druk mee bezig. Rolf (PE1PTP) is druk aan het bouwen met een nieuwe video sonde. Op de foto is de nieuwe antenne gezien die doorgemeten wordt.

WhatsApp Image 2016-08-02 at 21.32.43

Inmiddels zijn ook de persberichten verzonden naar de magazines van de landelijke verenigingen en heeft de jaarlijkse bijeenkomst voor medewerkers plaatsgevonden om de belangrijkste zaken voor dit jaar door te spreken, zodat een ieder weet wat er van hem of haar verwacht wordt. De operators hebben er zin in. En jullie?

Een gedachte over “Voorbereidingen voor 2016”

Reacties zijn gesloten.