Nog een week te gaan

Met nog een week te gaan is het tijd om de komende dagen wat updates te geven. Om te beginnen met goed nieuws: Vooralsnog lijken de beperkingen rondom Covid-19 geen belemmeringen voor het organiseren van de Ballonvossenjacht. We benadrukken wel dat de 1,5 meter regel nageleefd dient te worden. Dit heeft eigenlijk twee consequenties:

* Bij de landingsplaats zal de volgploeg de sonde mogelijk verplaatsen naar een open veld, omdat hier de mensen zich verzamelen;
* De Radiokelder blijft gesloten voor publiek en is enkel toegankelijk voor operators en crew.

Volg dus alle aanwijzingen op de website, social media en de frequenties die gebruikt worden als volgploeg! De komende dagen zullen nog enkele nieuwsflashes volgen. Houdt deze website dus in de gaten.

Tot zondag 20 september!

2 gedachten over “Nog een week te gaan”

  1. Good luck with the event guys/girls.Unfortunately I won’t be able to visit next week but I will be setting up my portable station at JO00DR above Eastbourne so once again I hope to work many stations through the transponder on the baloon.73 Ian G7HFS/PA3IKH

  2. Veel succes voor de organisatie van de ballonvossenjacht , ik ga het zeker vanuit het huis volgen, 73” van pa-9684 Marcel.

Reacties zijn gesloten.