Het waait

Op de oplaatplek…

Maar dat houdt de spanning er wel in. De weervoorspellingen vertellen dat er een zwakke wind zou staan maar de grondwind is op onze de huidige lokatie van de volgploeg sterker dan wij voor ogen hadden. We herhalen nog maar een keer dat we absoluut voornemens zijn om de sonde in Nederland te laten vallen, geen grensoverschrijdende activiteiten dit jaar.

Inmiddels ligt alles klaar om de ballon te vullen en we gaan zometeen de sonde testen. We zullen ons rond kwart voor één melden met aanvullende informatie.

Een gedachte over “Het waait”

  1. Prima dag voor de radio Balon vossenjacht, fijn dat jullie er (weer) zijn , ook (nu rustig) te kunnen Inmelden via het Radio netwerk op 430.125MHz , dat zijn berichten ! Voor dit type regio/ landelijke communicatie vast-mobile ideaal !!

    Succes Dames en Heren operaters , en dank voor de moeite , succes,en vooral veel luister en kijk Plezier ✨️‍♂️

    73 , Charles PA0BDC
    Haarlem

Reacties zijn gesloten.