Goedenmorgen!

Het is eindelijk weer zover, vandaag zal de twee-en-veertigste ballonvossenjacht plaatsvinden. Gezien de belangstelling de afgelopen dagen hopen wij een grote opkomst bij de finish. We blijven onder alle omstandigheden binnen Nederland wat niet in de laatste plaats gewenst is vanwege corona en de regels in de ons omringende buurlanden.

Zoals de afgelopen jaren het geval is geweest is de oplaatplaats van de ballon het best bewaarde geheim van de dag zodat we een zo sportief mogelijke wedstrijd tegemoet kunnen zien.

As we speak is in Hilversum op dit moment de briefing gaande zodat we allemaal goed geinformeerd zijn. Rond tienen worden de inpraatstations op PI2NOS en PI3UTR geactiveerd, we hopen op een grootse toeloop. Helaas zijn er minder ontvangers actief, enig RF signaal is dus nodig om de repeaters te bereiken.

Een laatste opmerking: vanwege Corona is het NIET mogelijk om het commandocentrum te bezoeken, we rekenen op jullie begrip.

3 gedachten over “Goedenmorgen!”

 1. We, pe1oad en pa4jv, zijn er klaar voor en gaan ons strategisch opstellen! Succes allen.
  Mvg Jack

 2. Beste ballon-team-leden.
  Heel veel succes met het oplaten. Ik doe nog een schietgebedje dat de techniek jullie niet in de steek laat. Ik kan niet wachten op de mooie beelden van ons land. Het weer zit in elk geval mee.
  Veel plezier vandaag!
  Groet,
  Rogier

 3. Ik luister mee via de PC. Vanwege storing van zonnepanelen op VHF en UHF. Succes allen. 73, PA1AT, QTH Yde (Noord Drenthe).

Reacties zijn gesloten.