Vermomd met baarden

11.05: De volgploeg heeft een straf uurtje nodig om op haar bestemming te komen. We zijn vermomd met baarden en dragen zwarte jassen zodat we niet opvallen voor al die potentiële vossenjagers die natuurlijk graag de oplaatplaats willen weten. Een algemeen bekend gegeven is dat de wind vanuit het zuidwesten komt, wij hebben onze prognose over de landingsplaats al klaar.

Zoals eerder is medegedeeld is de sonde zelf helemaal opnieuw opgebouwd. Deze is beduidend lichter geworden waardoor we ook een kleinere ballon kunnen gebruiken. Het aardige hiervan is dat het stijg en daalgedrag hierdoor ook anders zal zijn, immers, hoe lichter de sonde, des te meer vat heeft de wind er op. We maken ons op voor een spannende en onvoorspelbare jacht….

Een gedachte over “Vermomd met baarden”

  1. Een mooi evenement heerlijk om naar te kijken en te luisteren
    Veel succes en plezier groeten John N
    Luister amateur

Reacties zijn gesloten.