Goedemorgen jagers

9.00: Goedenmorgen beste ballonvossenjacht volgers, hier volgt de alle eerste informatie van deze sprankelende dag. Zojuist is het commandocentrum in Hilversum geopend en stromen de medewerkers binnen om zo meteen de briefing te gaan volgen van deze vernieuwde ballonvossenjacht. De stemming is uitstekend want het is prachtig weer vandaag, het is normaal gesproken een goede reden voor alle jagers om lekker mee te gaan doen.

Zoals inmiddels wel bekend zal de manier waarop de ballonnen opgelaten wordt dit jaar anders zijn dan vorige jaren. We maken van tevoren niet bekend waar deze opgelaten zal worden dus het is een beetje gokken voor de deelnemers waar hij de lucht in gaat maar het is natuurlijk nog veel belangrijker waar hij neer gaat komen. Als je hier een klein beetje een beeld van veel hebben kunnen we maar een advies geven: kijk waar de wind vandaan komt! Vandaag houden we jullie hier via de website op de hoogte van de ontwikkelingen en ieder moment dat er iets belangrijks te vertellen is zullen we dit hier melden; vooral natuurlijk op de spannende momenten dat de jagers de informatie krijgen die nodig is.

Heel belangrijk is het om te weten dat wij minder informatie gaan verstrekken over hoogte locatie etc. Dit geeft alle deelnemers optimaal gelijke kansen om de eerste prijs in de wacht te slepen.

Mocht je nog niet besloten hebben om mee te doen dan is dit je kans om alsnog het de peilset klaar te maken want veel werk is dit natuurlijk niet. Het is prachtig weer en een mooie dag om buiten te zijn. Wij hopen je aan de finish te mogen verwelkomen.

Een gedachte over “Goedemorgen jagers”

Reacties zijn gesloten.