Update 12.20

1473587615952-1285581519Op de foto via ballonvossenjacht.nl en facebook zien we een afbeelding van onze speciale gast vandaag. Dit is Ian Harling, G7HFS. Ian is een regelmatig gehoorde gast op PI2NOS vanuit Engeland of Frankrijk en ook bij de ballonvossenjacht geen onbekende:

Ian heeft in de afgelopen jaren vanaf de zuidengelse kust tijdens de ballonvossenjacht veelvuldig gebruik gemaakt van de transponder door er met twee yagi’s naartoe te beamen. De regelmatige transpondergebruikers zullen hem ongetwijfeld herkennen.  We kunnen dus stellen dat Ian een speciale band heeft met de transponder en wilde deze eigenlijk niet teruggeven ;-).

Ian zal vandaag ook deelnemen als jager; samen met Peter, PA3EXL heeft hij een FOKZbox peilontvanger in de auto en probeert daarmee de sonde als eerste te bereiken.