Prijs voor iedere deelnemende groep

Dat de ballonvossenjacht leeft onder de deelnemers blijkt steeds opnieuw. Al in de weken voorafgaand aan dit leuke evenement gonst het van de activiteit. We horen her en der verschillende groepen die deel gaan nemen en zich uitgebreid voorbereiden en ook wordt de dagen vooraf druk gespeculeerd waar de sonde prijwinnarterecht gaat komen. Afgelopen jaar mochten we opnieuw een record aantal deelnemers aan de finish verwelkomen! Wellicht zien we dit jaar opnieuw nieuwe deelnemers verschij- nen bij de locatie waar de ballon zal landen en zet de stijgende trend zich voort.

Voor ieder team dat aankomt op de landingsplaats zal er een aandenken beschikbaar zijn, naast de gebruikelijke bekers voor de 1e, 2e en 3e prijs.

Actief deelnemen aan de jacht wordt dus ook dit jaar weer beloond, dus zorg dat je erbij bent!