Bezoek de Radiokelder

Ook dit jaar is het weer mogelijk om het commandocentrum te bezoeken tijdens de Ballonvossenjacht. De crew heeft haar intrek genomen in de Radiokelder van PI4RCG te Hilversum. Bezoekers die om wat voor een reden ook niet mee kunnen jagen welkom.

rcgBezoek is welkom tussen circa 12.00 en 16.00 uur bij het clubhuis van PI4RCG. Let op: De radioclub is begin dit jaar verhuist. Het nieuwe adres is: Franciscusweg 26 te Hilversum. Bezoekers kunnen de auto parkeren bij de Sligro (dus niet op de oprit) op circa 3 minuten loopafstand.

In de radiokelder is een drankje verkrijgbaar. Geef operators wel de ruimte om zijn of haar werk te doen. Een praatje maken kan prima aan de bar of aan tafel in de gemeenschappelijke ruimte.

Meer informatie en route: pi4rcg.nl.

6 gedachten over “Bezoek de Radiokelder”

Reacties zijn gesloten.