3 gedachten over “Zou het nog lukken vóór aanstaande zondag om meer…”

  1. Wéér een hele zondag naar de bliksem, potverdrie.Het wil maar niet lukken met die rotzondag.We waren heus leuk en vol goede moed begonnen, maar om 12 uur belandden we in een discussie die niet meer te handhaven bleek. Het liep uit op tranen, geschreeuw, gegooi met deuren en uiteindelijk tot een lange dag en nacht alleen. God, wat een gezeik. Er gaat iets helemaal niet goed hier. Ik weet niet meer hoe het moet met die zondagen, hoor. Tegen afspraken op zondag kan ik eigenlijk niet, maar tegen leegte en lamlendigheid ook niet. We moeten de gulden middenweg zien te vinden, maar welke kaart ik ook voor m’n neus hou, nergens staat die gulden middenweg vermeld.Ik haat ze, ik haat ze, ik haat ze, die rrrrotzondagen!

Reacties zijn gesloten.