Update ballonvossenjacht 2013

Over twee weken is het zover, dan vindt de 35e ballonvossenjacht plaats! Wij hebben er weer reuze veel zin in, jullie ook? Tijd dus om de peildozen uit het vet te halen en voorbereidingen te treffen om de equippe fit te maken!

Zoals eerder gemeld zijn de voorbereidingen in volle gang, alles lijkt prima op zijn plaats te vallen zodat we er weer een bijzonder leuk evenement van kunnen maken voor iedereen. We proberen zelfs voor de gelegenheid een special-event callsign te gebruiken, als dit tijdig lukt zullen we hierover natuurlijk berichten.

Graag vernemen wij van jullie of en hoe je de ballonvossenjacht gaat meebeleven. Als jager, achter de radio thuis, via internet of misschien wel op een andere manier? Overweldig ons met je reactie op onze facebook pagina: www.facebook.com/ballonvossenjacht (meteen even de pagina liken).

Een gedachte over “Update ballonvossenjacht 2013”

  1. Een van de lezers van Hamnieuws.nl heeft een interessante vraag: Van 10 tot en met 15 september moeten enkele ATV repeaters uitgeschakeld worden in een omtrek van 40 kilometer rondom Zandvoort omdat de primaire gebruiker draadloze AV-apparatuur zal inzetten tijdens het KLM-open. Omdat de ballon ook uitgerust zal zijn met een 13cm ATV-zender en gezien de hoogte en windrichting mogelijk in dat gebied zal komen kan dit tot problemen leiden. Heeft de organisatie contact gehad met AT en hoe gaat zij hiermee om?

Reacties zijn gesloten.