DE EERSTE VERWACHTINGEN

Over enkele dagen is het zover: de Landelijke Ballonvossenjacht. Vanuit de organisatie zijn we druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten. Dinsdagavond komen de operators bij elkaar om de laatste zaken af te stemmen. Vanuit de techniek wordt er nog wat gesleuteld aan de transponder. En… voorzichtig een blik naar de eerste weersvoorspellingen voor zondag 15 september 2019.

Hoewel niets zo veranderlijk en onvoorspelbaar is als het weer, lijkt de eerste indicatie in ieder geval een mooie dag te brengen. De temperatuur zal in de middag oplopen tot 20 graden, de kans op neerslag blijft beperkt. De windrichting zal ongetwijfeld nog wel draaien, de windkracht is redelijk voorspelbaar en doet op dit moment 3 Beaufort.

Kortom: mooi weer om mee te doen met de 41e Ballonvossenjacht!

Een gedachte over “DE EERSTE VERWACHTINGEN”

  1. I’m really sorry that I won’t be able to join in the event from The Netherlands this year but I will be operating from my portable qth on the hills above Eastbourne…JO00DR.I will be working PI4RCG on HF and also working through the transponder on the balloon so if you hear me please give me a call.
    Good luck to everyone during the 2019 Ballonvossenjacht.
    73.Ian G7HFS/PA3IKH

Reacties zijn gesloten.