13.50: Update van de ballon

Alle commotie Ligt achter ons. Het baken functioneert maar helaas is het audio van de transponder niet goed. Dit is vermoedelijk te wijten aan de noodreparatie die heeft plaatsgevonden maar het was onmogelijk om ter plaatse verdere interventies uit te voeren. Het baken is wel keurig stabiel in de lucht en dus zeggen wij: peilen maar! E volgequippe is inmiddels onderweg en zal binnenkort een indicatieve lokatie aangeven. Wel gaat de ballon kneiterhard omhoog en heeft al 4500m bereikt…

2 gedachten over “13.50: Update van de ballon”

  1. Ik luister mee net buiten Kampen, signaal van de transponder 5-9+ via de Yaesu Ft. 817 met een Arrow 2 handy richtantenne. Op dit moment met een Comet mobiele antenne, lengte 50cm met kleefvoet, signaal 5-9 op de Yaesu Ft.817
    Ik zou graag een QSL kaart ontvangen als dat kan.

    Martin van Dijk
    PA11302 Kampen
    martin.v.dijk57@gmail.com

Reacties zijn gesloten.