We have a winner!

Inmiddels is het druk geworden in de directe omgeving van de landingsplaats. De zonder is uiteindelijk ten noordoosten van het Salzbergen terecht gekomen en daar stromen op dit moment nog peilers binnen. De exacte locatie maken we nu nog niet bekend in de hoop dat er nog meer pijlers zijn die de weg weten te vinden hier naartoe, de sonde is goed waarneembaar.

Hij ging in een boom op een meter of 10 hoogte en we konden met wat hulpmiddelen uiteindelijk de boel naar beneden krijgen. Het wordt hier inmiddels gezellig druk en we gaan over niet al te veel tijd beginnen met de prijsuitreiking.

We maken de eerste plaats vast bekend, dit is Wil – PA8W die solo aan de wedstrijd meedeed.  inmiddels hebben we live verbinding en kan via de stream de prijsuitreiking zo meteen gevolgd worden.

Een gedachte over “We have a winner!”

Reacties zijn gesloten.