Klaar voor de start!

We zijn helemaal klaar voor de start! De ballon is op sterkte en wil heel graag de lucht in. De sonde die er onder hangt is geheel functioneel en we hebben alles getest op juist functioneren. Ondertussen horen we heel veel activiteit op de repeaters en kunnen we stellen dat het allemaal weer als een zonnetje verloopt!

Zometeen gaan we beide repeaterfrequenties vrijmaken zodat we de start live kunnen verslaan. Remco, PA3FYM zal dit verslag voor zijn rekening nemen. Voor de mensen onderweg: mocht je de transponder op 2m nu horen op 145.475MHz dan kan je er van verzekerd zijn dat je heel dichtbij de oplaatplek bent!

wij zijn nu druk met de laatste zaken, iedereen kan live meeluisteren.  Tenslotte nog het verzoek aan de ATVers die eventueel met de contet meedoen: Het wordt zeer gewaardeerd als de frequentie 1252MHz wordt vrijgelaten voor de mooie beelden die we hopen te zien!