Bericht voor de jagers nabij de sonde

17.55: Wij hebben de sonde bereikt en deze komt nu naar de volgploeg toe. We willen iedereen nabij Munster vragen om op 145.475 om te roepen dat de sonde zich ten oosten van Munster bevindt langs de weg 51. Wij proberen m weer online te brengen, onder voorbehoud.

Contact uitsluitend via Whatsapp onder +31 654 90 5323

Een gedachte over “Bericht voor de jagers nabij de sonde”

  1. Helaas nog maar 1 auto aangetroffen om 19:30 bij Dschingis Khan Wel blij dat de landingsplaats inderdaad op de lijn Billerbeck/Havixbeck lag. Dat was op 10km van het doel mijn laatste betrouwbare peiling net voor de zender uitviel. Daarna hopeloos verdwaald door het area “51” gebrabbel. Is het volgende keer mogelijk om een appje of sms je te krijgen in dit soort gevallen ? Valt namelijk niet mee om en te peilen, te sturen te navigeren en dan ook nog website updates te lezen. Bedankt voor deze spannende editie en hopelijk tot volgend jaar! 73 de PE2MSP, Michel

Reacties zijn gesloten.