Eerste update 0.50

1eprijsDe laatste loodjes…

…Die wegen soms best zwaar. Inmiddels om tien voor één nog de laatste oneffenheden weggewerkt na een dag hard werken om alles voor de ballonvossenjacht 2016 klaar te krijgen. Al zat het vandaag hier en daar niet mee, toch lijkt alles weer klaar om morgen hopelijk een hele leuke spannende ballonvossenjacht te beleven. We hopen dat jullie er ook veel plezier aan beleven, actief of passief.

Het programma voor morgen:

09.00 – Medewerkers verzamelen bij PI4RCG
09.30 – Briefing van de medewerkers door Mischa (PA1OKZ)
10.00 – De drie begeleidingsstations in de lucht voor inmelden en mededelingen
10.30 – De volgequippe vertrekt richting KNMI
11.00 – Aankomst KNMI, start voorbereiding sonde/payload
11.30 – Start met het vullen van de ballon
13.00 – Start van de Ballonvossenjacht 2016!

Vanaf 13.00 uur is het programma open omdat niemand natuurlijk weet hoe het verder zal verlopen. Dat wordt weer spannend! via alle beschikbare media kan je het verdere verloop netjes volgen, mis het niet!

Vanaf morgen ochtend vind je de welbekende regelmatige updates via onze website, hier op facebook en op twitter. Natuurlijk kan je ook alles volgen via de repeaters, kortegolf en de livestreams. We beslissen morgen of we eerst op 80m danwel op 40m QRV zijn, dit kan gedurende de dag nog veranderen mochten de condities dit verlangen….