8.30: Goedenmorgen allemaal!

Goedenmorgen allemaal! Langzaam maar zeker worden we wakker en tooien de medewerkers richting het commandocentrum om de laatste zaken in orde te maken zodat we om 10 uur ‘on air’ kunnen.

De repeaters PI3UTR en PI2NOS staan in de ‘ballonvossenjacht mode’ zodat we hopelijk weer een heleboel QSO’s kunnen loggen vandaag. Vorig jaar stond de teller op 600, we hopen dat we daar dit jaar goed overheen kunnen komen.

Voor de slaapkoppen onder ons: alle frequenties rondom de ballonvossenjacht staan op de website:https://www.ballonvossenjacht.nl/frequenties/ en natuurlijk kan je ook alle verschillende streams volgen via Internet, ook weer op de site maar ook opwww.hamstream.nl. De videobeelden zijn te zien op www.pi6atv.com.

Je vindt vanaf nu regelmatig updates, de volgende volgt om ca. 10 uur.

Een gedachte over “8.30: Goedenmorgen allemaal!”

Reacties zijn gesloten.