De voorbereidingen zijn in volle gang

De voorbereidingen voor de 36e ballonvossenjacht zijn in volle gang en alle puzzelstukjes lijken weer keurig op zijn plaats te vallen. Afgelopen woensdag, 6 augustus, is het ballonvossenjacht team weer samengeweest om alle openstaande details door te spreken zodat we op 14 september weer een spetterend evenement kunnen organiseren.

Een paar wetenswaardigheden:

  • Dit jaar zullen we opereren onder de callsign PI4RCG, oftewel Radio Club ’t Gooi…
  • Helemaal in lijn hiermee wordt de ‘vluchtleiding’ dit jaar gedaan vanuit het eigen RCG clubhuis, alias de Radiokelder in Hilversum.
  • Omdat deze locatie beter toegankelijk is dan onze locatie van de afgelopen jaren kunnen geinteresseerden (niet teveel tegelijk  hier een kijkje komen nemen. Het adres staat op de RCG homepage, www.pi4rcg.nl

Houdt onze facebook pagina en/of deze website in de gaten voor verdere nieuwtjes….

Een gedachte over “De voorbereidingen zijn in volle gang”

Reacties zijn gesloten.