15.53: Het zoeken is begonnen

Doordat de sonde veel sneller is gedaald dan normaal gesproken het geval is stond de volgploeg tevergeefs een stukje verderop te wachten tot de sonde in onze handjes zou dalen ;-). Hopelijk is alles nog heel. Wij zijn onderweg naar de nu berekende landingsplaats om te zien of de echte peilers ons voor zijn. Op dat moment kan het even duren voor wij weer een update sturen omdat wij op locatie alles moeten regelen. Zodra alles in kannen en kruiken is zullen wij het finale verloop van de jacht vermelden en natuurlijk bekend maken wie de winnnaars zijn. Tussentijds melden wij ons natuurlijk nog wel met nadere informatie over de landingsplaats.

Tevens het verzoek aan een eventuele vinder om ons te bellen, het telefoonnummer is duidelijk leesbaar op de sonde aanwezig…

Een gedachte over “15.53: Het zoeken is begonnen”

Reacties zijn gesloten.