15.00: Sonde update

Een klein hikje in onze webserver, maar we zijn er weer…

De goede jagers onder ons zullen gemerkt hebben dat de ballon zich niet snel verplaatst momenteel. Dit zegt natuurlijk weinig over de uiteindelijke landingsplek want de ballon is nog steeds stijgend. Momenteel hangt de ballon op 30 kilometer hoogte. Dit is ook goed te merken aan de transponder, het is een stuk minder rommelig en er komen minder Nederlanders overheen. Dit is het moment waarop de buitenlandse stations de overhand hebben.

Wij van de volgploeg hebben even een parkeerplaatsje gepakt voor de broodnodige sanitaire stops en zijn inmiddels met vervolg. Interessant genoeg zien wij weinig peilers. Dit komt vermoedelijk omdat wij niet onder de ballon willenn rijden maar anticiperen op de vermoedelijke landingsplaats…

2 gedachten over “15.00: Sonde update”

  1. Overigens, met een 24dBi schotel, horizontaal kijkend, vanuit Utrecht, is de richting noord-oost….

    Beeld ervan maken lukt niet maar op de analyser is het nog te volgen 🙂

    Volgende keer zorg ik voor antennes die ik kan eleveren…

    Groet,
    pe1mud

Reacties zijn gesloten.