13.45: Sonde update

De ballon klimt snel en heeft na 10 minuten inmiddels een hoogte bereikt van 4 kilometer. De sonde beweegt zich rustig in oostelijke richting. Het ATV signaal is bijzonder sterk en wordt door de volgauto die in de Bilt staat B5+ ontvangen. Tevens is het weer een plezier om naar de transponder te luisteren waar ondertussen de eerste buitenlandse stations van zich laten horen.

4 gedachten over “13.45: Sonde update”

 1. Sterk signaal op 2 meter om het Westland, zowel de transponder als het baken.

  Wel jammer dat er via PI6ATV niet veel van de beelden op 2330 te maken is.

  Succes verder !!

  Ben

  1. Hallo Donkervoort,

   Wat bedoel je met “jammer dat negatieve reacties niet worden geplaatst…” ? Volgens mij zijn gewoon alle reacties zichtbaar. Op negatieve reacties zitten we overigens niet te wachten, maar opbouwende kritiek of bruikbare hulp is altijd welkom.

   Groetjes,
   Mischa, PA1OKZ

Reacties zijn gesloten.